Topi Natural Wax

UUSI

Luonnonvaha jalkineille ja nahkaesineille

TOPI luonnonvaha on suunniteltu vaativiakin asiakkaita huomioon ottaen. Huolellisesti valittuja, vain luonnonvahoja ja öljyjä sisältävä vaha kosteuttaa nahkaa hellävaraisesti, samalla antaen ravintoa, suojaa ja kiiltoa.

TOPI NATURAL tuotteiden säännöllinen käyttö pidentää jalkineesi käyttöikää jopa 50 % verran. 

Ominaisuudet

Vahassa sisältyvät rapsi-, risiini-, jojoba-, avocado- ja manteliöljy ravitsee ja kosteuttaa nahan syvempiä kerroksia. Eestilainen mehiläisvaha antaa korvaamattoman suojan ja kiillon. Hyvä valinta sekä juhla-, vaellus-, vapa-ajan kenkiin, että nahkavaatteille. Ei sovellu mokka- tai nupukkituotteille.

Käyttö

Puhdista jalkineet pölystä ja liasta, käyttäen kengille tarkoitettua luonnonpuhdistusainetta. Sen jälkeen levitä kengille vahaa pehmeällä puuvillaliinalla, hieroen hellävaraisesti. Anna vaikuttaa 10-15 minuuttia. Tarvittaessa viimeistelee vielä puuvillaliinalla.

Koostumus

Eksklusiivinen resepti, jonka ainesosat eivät luokittuu vaaralliseksi, haitalliseksi tai palovaaralliseksi. Sisältää vain luonnollisia ainesosia. Koostumus (648/2004/EC mukainen): > 30% mehiläisvaha, rapsi-, risiini-, jojoba-, avocado- ja manteliöljy.

Pidä aine pois lasten ulottuvilta.

Säilytys

Säilytä alkuperäisessä pakkauksessa yli +5° C lämpötilassa.

Pakkauus ja ympäristö

100 % biohajoava tuote. Ei sisältää PFC ja toksiineja. Pakkaus on kierrätettyä alumiinia. Puhdistettu pakkausta voi käyttää uudelleen.

15,00 €
Please select variants first