TOPI Natural Repel- vettä ja likaa hylkivä luonnonsuihke

UUSI

Vettä ja likaa hylkivä luonnonsuihke jalkineille ja vaatteille 160 ml

TOPI NATURAL tuotteiden säännöllinen käyttö pidentää jalkineesi käyttöikää jopa 50 % verran. 

Vesiliukoinen, sisältää vain luonnollisia ainesosia. 

Tarkoitettu ulko- ja vapa-ajan vaatteille sekä jalkineille. Soveltuu käyttöön sekä sisä- että ulkotiloissa. Antaa käsittelyn jälkeen materiaaleille vettä ja likaa hylkivät ominaisuudet. Palauttaa haurastunut vettähylkivän kerroksen kankaissa. Materiaali säilyttää hengittävyyden.

Ominaisuudet 

Natural Repel luo kestävän ja hengittävän estekerroksen, joka hylkii tehokkaasti vettä ja likaa. Tekee puhdistuksesta helpon. Lian voi poistaa pinnalta kostealla liinalla. Sopii myös TEX® materiaaleille. Vesiliukoinen, hajuton ja vaaraton kaikille materialeille. UV-kestävä, ei syttyvä. Materiaalien käyttöominaisuudet tai ulkonäkö ei muutu käsittelyn jälkeen.

Käyttö 

Vesiliukoinen ratkaisu sopii mainiosti lähes kaikille materiaaleille: tekstiili, nailoni, synteettiset materiaalit, nahka, mokka ja nupukki. Puhdista pinta pölystä ja liasta. Ravista ennen käyttöä ja suihkuta tasainen kerros 20 cm etäisyydeltä, kunnes koko pinta on kostea. Ennen kuivumista pyyhi tarvittaessa ylimääräinen aine pois. Anna kuivua täysin. Aine on ympäristöystävällinen, vaaraton ihmisille ja eläimille. Saadakseen pidempiaikainen suoja, suihkuta 2 kerrosta.

Säilytys

Säilytä alkuperäisessä pakkauksessa yli +5° C lämpötilassa.

Pakkauus ja ympäristö

100 % biohajoava tuote. Ei sisältää PFC ja toksiineja. Pakkaus on kierrätettyä alumiinia. Puhdistettu pakkausta voi käyttää uudelleen.

Pidä pois lasten ulottuvilta! Jos ainetta joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä. Tarvittaessa käänny lääkärin puoleen.

16,00 €
Please select variants first